spacerMeny spacer
spacer

Nytt frå Telemark Bondelag

 • Regnskapskontor med samarbeidsavtale med Bondelaget blir en gang i året invitert til skattekurs. Her blir de oppdatert på endringer som er viktig for landbrukskundene. I Telemark var 75 deltagere samlet på Straand Hotel i Vrådal 28. – 29. november.
 • Telemark Bondelag holdt sitt ledermøte 22. – 23. november med lokale tillitsvalgte og gjester, i alt 43 hadde tatt turen til Straand Hotel i Vrådal.
 • Utnyttelse av norske gras- og grovfôrressurser er et viktig satsingsområde. Grovfôret er i fokus og det har blitt gjort mye erfaringsbasert forskning de siste åra. Konklusjonene er blant annet at bondens økonomi kan styrkes gjennom mer og bedre grovfôr. Bli med på fagdag om grovfôr 2. oktober.

Nytt frå Fylkesmannen

 • <p>Ved nyttår slår fylkane Vestfold og Telemark seg saman, og det medførar nytt fylkesnummer og nye kommunenummer.</p>
 • <p>Det holdes kurs på Gjennestad lørdag 30. november 2019 kl 10.00. Les mer for informasjon og påmelding.</p>
 • <p>Landbruks- og matdepartementet arrangerer inspirasjonsdager om mat for eldre i Skien 5. november. Seminaret er gratis for alle som jobber med matomsorg.</p>

Nytt frå Landbruksdirektoratet

Klarte ikke hente xml dokumentet! Sjekk at url til feed er korrekt.

Nytt frå landbruks- og Matdepartementet

 • Landbruks- og matminister Olaug Bollestad har svart på skriftleg spørsmål frå stortingsrepresentant Liv Signe Navarsete (Sp) om Naturskadefondet.
 • Miljødirektoratet åpner nå for å søke om støtte til tiltak som kan gi barn og unge økt forståelse for bruk av utmarksressursene.
 • 5. desember er blitt utpekt av FN til Verdens jorddag (World Soil Day) for å øke bevisstheten rundt jord, hva den har å si for våre liv, og hvordan vi tar vare på den.
   

Storfekjøttprosjekt i Telemark- oppstart og informasjonsmøter

Storfe - Klikk for stort bilde Går du med tanker om å starte med produksjon av storfekjøtt eller utvide en allerede eksisterende  produksjon? Da er du i målgruppen for prosjektet! 

Det blir arrangert oppstarts- og informasjonsmøter i første halvdel av mars!

Storfekjøttprosjektet i Telemark er et prosjekt i regi av Fagsenter Søve og Telemark fylkeskommune. Prosjektet har som mål å øke produksjonen av storfekjøtt i Telemark. Det er satt sammen en arbeidsgruppe av etablerte storfekjøttprodusenter, TYR, Telemark Bondelag, Nortura og Fylkesmannen i Telemark. 

Det blir arrangert oppstarts- og informasjonsmøter i første halvdel av mars; for mer informasjon og for påmelding, se møteplan for prosjekt " Økt storfekjøttproduksjon i Telemark" (PDF, 242 kB)

Dersom det er interesse for å delta i prosjektet ta kontakt med prosjektleder Anita C. Kirkevold på sms til: 98 04 64 62 eller e-post: anita.kirkevold@bfk.no

logo-Telemark fylkeskommune - Klikk for stort bilde

Logo-Nome videregående skole ny - Klikk for stort bilde

 
   

Midt-Telemark Landbrukskontor

Kontaktinformasjon

Landbrukets hus
Brennavegen 30
3810 Gvarv
Telefon
: 35 95 77 70

Faks
: 35 95 77 79
Org.nr.
: 987 678 097
Kommunenr.
: 0822
Åpningstid
: 08.00 - 15.00

Snarveier

 • Utskriftsvennlig versjon SkilleTegn
 • Søk SkilleTegn
 • Tips en venn SkilleTegn
 • Legg til favoritter

Dagens bilete

Fotograf: Helge Høvik
Eiangen
Helge Høvik
Levert av ACOS AS
Avdelingsleiar Tora S. Aarnes      Rådgjevar jordbruk Dag Gjermund Roheim
Login for redigering Login for redigering