spacerMeny spacer
spacer

Nytt frå Telemark Bondelag

  • Fra 15. oktober 2018 ble det åpnet opp for at personer som eier og/eller leier en landbrukseiendom kan få autorisasjon for å bruke enkelte gnagermidler. Kurs med eksamen arrangeres over to kvelder på Søve vgs 12. og 26. februar.
  • Påmeldingen til årets plantevernkurs er nå åpnet. Det tilbys to kurs, et for de som skal fornye sin autorisasjon og et for de som skal ta kurset for første gang. Begge kursene holdes på Nome vgs, avd. Søve.
  • Bli med til Oslo 8. januar for å protestere mot regjeringens stans av lisensfelling innenfor ulvesona! Vi setter opp to busser fra Telemark, og alle interesserte kan bli med.

Nytt frå Fylkesmannen

Klarte ikke hente xml dokumentet! Sjekk at url til feed er korrekt.

Nytt frå Landbruksdirektoratet

  • Produksjonen av norske agurker er økende, og nærmer seg 300 tonn per uke. Prisene er fremdeles stabile, da mesteparten så langt i sesongen produseres etter avtalte vilkår.
  • Landbruksdirektoratet bevilger et generelt tilskudd på 50 prosent til all suppleringsplanting i 2019. Formålet er å oppnå full tetthet i plantefeltene.
  • Reindriftsstyret har behandlet saken der Jovsset Ánte Sara har fått pålegg om å redusere flokken sin til 75 rein innen fristen som var 31.desember 2018. Styret har nå fattet et tvangstiltak, men understreker at Sara og reinbeitedistriktet som Sara tilhører fortsatt kan løse saken.

Nytt frå landbruks- og Matdepartementet

Klarte ikke hente xml dokumentet! Sjekk at url til feed er korrekt.
   

Ny rådgiver jord og skog

Hege Ann Skaret - Klikk for stort bilde

Hege Ann Skaret er tilsett som ny rådgivar jord - og skogbruk ved Midt-Telemark Landbrukskontor frå 01. august. Hege Ann vil få ansvar for konsesjonssaker, buplikt, delingssaker, arealplaner og planforum for Sauherad. Dag Gjermund Roheim vil komme til å ha ansvaret for dei tilsvarande fagområda i Bø og Nome. Hege Ann vil og jobbe med skogfond i samarbeid med Christian Kleven- Skrettingland og Motorferdsel i utmark i samarbeid med Øystein Saga. 

Hege Ann er 32 år og kjem fra Seljord. Ho og familien bur i Vefald i Øvre Bø. Hege Ann har master i Naturforvaltning frå Høgskulen i Telemark, avd Bø frå 2006.

Før Hege Ann byrja hjå oss ved Midt-Telemark Landbrukskontor arbeidde ho ved Seljord Lensmannskontor, og har tildlegare arbeid hjå Fylkesmannen i Vest-Agder og Fylkesmannen i Telemark.

Midt-Telemark Landbrukskontor ynskjer Hege Ann Skaret velkommen til Landbrukets hus!

Publisert av Halvor Midtbø. Sist endret 09.01.2014
   

Midt-Telemark Landbrukskontor

Kontaktinformasjon

Landbrukets hus
Brennavegen 30
3810 Gvarv
Telefon
: 35 95 77 70

Faks
: 35 95 77 79
Org.nr.
: 987 678 097
Kommunenr.
: 0822
Åpningstid
: 08.00 - 15.00

Snarveier

  • Utskriftsvennlig versjon SkilleTegn
  • Søk SkilleTegn
  • Tips en venn SkilleTegn
  • Legg til favoritter

Dagens bilete

Fotograf: Helge Høvik
lønn
Helge Høvik
Levert av ACOS AS
Avdelingsleiar Tora S. Aarnes      Rådgjevar jordbruk Dag Gjermund Roheim
Login for redigering Login for redigering